Svetska premijera Alfa Romea 4C

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera Alfa Romea 4C

KRAGUJEVAC -

Konačna verzija automobila Alfa Romeo 4C imaće premijeru na međunarodnom Salonu automobila u Ženevi, saopšteno je iz kompanije.

Ovaj kupe model sa motorom postavljenim po sredini i sistemom pogona na zadnje točkove donosi performanse i italijanski stil ali istovremeno nudi maksimalno zadovoljstvo vožnje uz potpunu bezbednost, navodi se u saopštenju.

Dizajniran od strane inženjera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuće Alfa Romeo i proizveden u fabrici Maserati u Modeni, ovaj novi kompaktni super automobil će se naći u prodaji 2013. godine, čime se obeležava povratak italijanskog brenda u Sjedinjene Američke Države i početak plana rasta Alfa Romeo brenda na svetskom nivou.

Akronim 4C vuče inspiraciju iz slavne prošlosti brenda, projektujući vrednosti tehnologije i emocija u budućnost. Novi model se oslanja na najbolju sportsku tradiciju Alfa Romeo brenda - modele 8C i 6C iz tridesetih i četrdesetih godina, saopšteno je iz Fijata.

Vozilo ovoga puta pokreće novi turbo benzinski motor u potpunosti izrađen od aluminijuma koji je zapremine 1750cc.

Ovaj motor karakteriše direktno ubrizgavanje i sofisticirana Alfa TCT suva transmisija sa dve spojnice dok je eksterijer vozila dizajniran od strane Alfa Romeo Stajl centra i vuče dizajnerske tragove pravo od najslavnijih modela iz prošlosti brenda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska premijera Alfa Romea 4C

Izvor: Akter, 25.Feb.2013

Konačna verzija Alfa Romeo 4C imaće premijeru na međunarodnom Salonu automobila u Ženevi, saopšteno je iz kompanije

Nastavak na Akter...

Svjetska premijera Alfa Romea 4C

Izvor: Capital.ba, 26.Feb.2013, 08:30

KRAGUJEVAC, Konačna verzija Alfa Romeo 4C imaće premijeru na međunarodnom Salonu automobila u Ženevi, saopšteno je iz kompanije. Ovaj kupe model sa motorom postavljenim po sredini i sistemom pogona na ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.