Sergej Ćetković sinoć lakše povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 18.Nov.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković sinoć lakše povređen u saobraćajnoj nesreći

Pevač Sergej Ćetković lakše je povređen sinoć u 23,40 časova u lančanom sudaru četiri automobila u Ulici kralja Milan u centru Beograda, saznaje “Blic”.

U lančanom sudaru povređeno je još nekoliko osoba, ali su sve one kao i Ćetković zadobile lakše povrede.

Ćetković je bio u džipu “audi Q5” i, prema dosadašnjim saznjanjima, ugruvao se priliko sudara, ali je odbio lekarsku pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ostalih četvoro povređenih - tri mladića i jedna žena, prevezeno je u Urgentni centar. Žena je zadobila povredu grudnog koša, a mladići su zbrinuti zbog istezanja vrata i povrede ramena.

Veruje se da je do lančanog sudara došlo zbog nepažnje, naglog kočenja i nepoštovanja odstojanja između vozila. Prilikom lančanog sudara na svim automobilima je pričinjena materijalna šteta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Ćetković povređen u saobraćanoj nesreći

Izvor: Press, 18.Nov.2012

Poznati pevač Sergej Ćetković lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.40h u Ulici kralja Milana..Ćetković je zadobio lakše povrede u lančanom sudaru četiri automobila. Pevač je vozio džip marke "Audi Q5", da bi se nakon sudara lakše ugruvao ali mu je odmah...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.