STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA:  U sudaru sa BMW stradao vozač forda, iz potpuno smrskanog automobila izukli ga vatrogasci

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: U sudaru sa BMW stradao vozač "forda", iz potpuno smrskanog automobila izukli ga vatrogasci

Policija vrši uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

Vozač "forda" leskovačkih registarskih oznaka je poginuo, a još dve osobe su povređene jutros oko 5.50 časova u sudaru sa automobilom marke BMW niške registracije na putu Niš–Orljane.

Do teške nesreće došlo je kod skretanja za Belotinac, a od saline udara "ford" je bio potpuno smrskan tako da su telo nastradalog iz olupine automobile izvlačili vatrogasci.

Dvojica povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prebačena u Klinički centar u Nišu, ali još uvek nije poznat stepen njihovih povreda.

Prema prvim informacijama, vozač BMW-a je lakše povređen, ali je odbio lekarsku pomoć.

Policija vrši uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Detalji teške nesreće kod Niša: Gurali pokvareni auto, a onda je naišao BMW! Poznat identitet žrtava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019

Čovek koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Doljevac kod skretanja za Belotinac je E.A. (49) iz Leskovca...Do tragedije je došlo kada se "ford" kojim je upravljao E.A. krećući se iz pravca Leskovca ka Nišu čeono sudario sa vozilom BMW za čijim je volanom bio Nišlija N.S....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.