Detalji teške nesreće kod Niša: Gurali pokvareni auto, a onda je naišao BMW! Poznat identitet žrtava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji teške nesreće kod Niša: Gurali pokvareni auto, a onda je naišao BMW! Poznat identitet žrtava!

Čovek koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Doljevac kod skretanja za Belotinac je E.A. (49) iz Leskovca.

Do tragedije je došlo kada se "ford" kojim je upravljao E.A. krećući se iz pravca Leskovca ka Nišu čeono sudario sa vozilom BMW za čijim je volanom bio Nišlija N.S. (28) koji je dolazio iz suprotnog pravca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tom prilikom teško je povređen K.A. (23), sin stradalog čoveka dok je lakše povrede zadobio njegov tast N.A. (71).

- Do nesreće je došlo kada se "ford" pokvario pa je E.A. pokušavao da ga upali dok su ga njegov sin i tast gurali. Na njih je iznenada naleteo BMW i usmrtio vozača, a od siline udarca vozila su sletela na suprotne strane kolovoza. Udarac je bio tako strašan da je E.A. ostao zarobljen u kolima pa su njegovo telo izvukli vatrogasci - objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Policija je obavila uviđaj, utvrđuje se i da li je vozač BMW video "ford" s obzirom na to da se vozilo pokvarilo, pa je moguće da je bilo i bez svetlosne signalizacije.

Putnici iz "forda" zbrinuti su u niškom Kliničkom centru. Kako se saznaje, K.A. ima prelome vratnog pršljena i potkolenice i povredu ramena ali nije životno ugrožen dok je njegov deda lakše povređen.

Uviđaj je sprovelo Više javno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: BMW,   Ford

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.