Protest zbog cene goriva biće nastavljen u Kragujevcu sporom vožnjom

Izvor: Beta, 12.Jun.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog cene goriva biće nastavljen u Kragujevcu sporom vožnjom

Gradjani nezadovoljni visokim cenama goriva u Kragujevcu danas će protestovati u 17 časova tako što će voziti automobile u koloni jedni iza drugih, brzinom od pet do deset kilometara na čas.Kako je objavljeno na društvenim mrežama, pešaci će neprekidno šetati preko pešačkih prelaza i tako na svoj način učestvovati u blokadi.U Kragujevcu je juče u dva navrata, ujutru i u popodnevnim časovima, bio blokran automobilima kružni tok Kod krsta, na ulazu u grad.Na jučerašnjem popodnevnom protestu prvi put je bilo i pripadnika policije koji su legitimisali jedan broj učesnika protesta.U kragujevačkoj policiji je rečeno agenciji Beta da nije bilo incidenata na ovom protestu, ali nisu želeli da kažu da li je napisana i neka prijava.
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Protest vozača u Kragujevcu nije održan zbog privođenja dvojice mladića

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2018

Najavljeni protest građana nezadovoljnih zbog visokih cena goriva danas po podne nije održan u Kragujevcu zbog toga što su dvojica mladića privedena u policiju na informativni razgovor, a desetoro je legitimisano...Jedan od mladića koji je priveden, Đ. B, rekao je agenciji Beta da je policija došla...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.