Prohodna Ibarska magistrala

Izvor: Prva.rs, 07.Apr.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prohodna Ibarska magistrala

„Mehanizacija „Puteva – Novi Pazar“, oko 3 sata iza ponoći, osposobila je obe kolovozne trake, nakon što se obrušio jedan deo zemlje i jutros se saobraćaj odvija bez zastoja“, rekao je Kočović.
Mesto sinoćnjeg odrona nalazilo se oko četiri kilometra od mesta, takođe na putu Kraljevo-Raška, kod Bogutovca, gde je došlo do obrušavanja zemlje, pa se i tamo saobraćaj odvija jednom trakom.

Vodostaj reka na teritoriji Kraljeva je prema rečima Kočovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << danas nepromenjen u odnosu na juče.
„Zapadna Morava je izlila u svom priobalju, ali domaćinstva nisu ugrožena. Ibar je u svom koritu, kao i reke Drugog reda na teritoriji Kraljeva“ , kaže Kočović.

On je napomenuo da bi porast temperature koji se najavljuje za par dana mogao uticati na naglo otapanje snega na planinama i brdima oko Kraljeva, pa postoji opasnost da nadođu bujični potoci i rečice.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Raška

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.