Poginula devojka, petoro povređeno u udesu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojka, petoro povređeno u udesu

Jedna devojka je poginula, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći u naselju Banovci Dunav, u opštini Stara Pazova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice.

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila oko ponoći kada je automobil marke "audi 80" pokušao da prestigne automobil makre "opel korsa", posle čega su vozači automobila izgubili kontrolu, a "audi" se i nekoliko puta prevrnuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Policija je saopštila da je tom prilikom poginula B.M. (18), kao i da su povređeni vozači i još tri putnika.

 

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar i KBC Zemun.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poginula devojka, petoro povređeno

Izvor: CrnaHronika.rs, 17.Nov.2013, 02:54

U saobraćajnoj nesreći u naselju Banovci Dunav, u opštini Stara Pazova, poginula devojka a pet osoba povređeno. Nesreća se dogodila oko ponoći kada je “audi 80″ pokušao da prestigne “opel korsu”, nakon čega su vozači izgubili kontrolu.Jedna devojka je poginula, a pet osoba je povređeno...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.