Oprez u vožnji, na putevima ima snega do pet cenntimetara

Izvor: Beta, 10.Jan.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u vožnji, na putevima ima snega do pet cenntimetara

Na glavnim putnim pravcima u Srbiji ima snega visine do pet centimetara i kolovoz je vlažan, saopštilo je večeras javno preduzeće "Putevi Srbije" i apelovalo na vozače da budu oprezni u vožnji.Neprohodna je deonica u okolini Novog Pazara, od Ražgaginja do Rakočkih bunara, duga deset kilometara.Formiranje leda i poledice moguće je na putevima u glavnom gradu, kao i na Ibarskoj magistrali, dok je magle ima na području Subotice.Iz Puteva Srbije savetuju vozače da oprezno voze ka Valjevu i Zaječaru zbog mogućih odrona.Prilazi turističkim planinskim centrima su prohodni. Na naplatnim centrima nema dužih zadržavanja, dok se na graničnim prelazima za teretna vozila višesatna.Na graničnom prelazu Kelebija kamioni čekaju oko tri sata, na Horgošu 90 minuta, a na Batrovcima sat vremena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oprez u vožnji, na putevima ima snega do pet cenntimetara

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2019

Na glavnim putnim pravcima u Srbiji ima snega visine do pet centimetara i kolovoz je vlažan, saopštilo je večeras javno preduzeće "Putevi Srbije" i apelovalo na vozače da budu oprezni u vožnji...Neprohodna je deonica u okolini Novog Pazara, od Ražgaginja do Rakočkih bunara, duga deset kilometara...Formiranje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.