NOVI DETALJI TRAGIČNOG UDESA U NIŠU! Momku (20) nije bilo spasa, automobili završio potpuno smrskan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 12:59

NOVI DETALJI TRAGIČNOG UDESA U NIŠU! Momku (20) nije bilo spasa, automobili završio potpuno smrskan

Očevidac ispričao stravične detalje nesreće

Nišlija S.Ž. (20) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Bulevaru Nikole Tesle oko pola četiti ujutru sati.

Nesrećni mladić bio je suvozač u vozilu ''BMW'' kojim je upravljao njegov prijatelj S.B. (27), a koji je iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza i udario u zgradu ''Nišauta''.

- Rano jutros oko četiri sata ujutru čuli smo strahovit udar. Izašao sam napolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i video slupana kola. Došao sam do automobila i video kako dečko koji ga je vozio izlazi iz njega. Nije bio u nesvesti ili povređen. No, suvozač je očigledno bio mrtav.

- Hteo je da ga izvuče, ali nije mogao, toliko je smrskan bio auto. Pozvali smo Hitnu pomoć.. Policija je rekla da je vozač bio u alkoholisanom stanju - kazao je očevidac.

Kako je dodao ceo prednji deo auta je ušao u deo gde su sedeli vozač i suvozač.

- Motor je suvozaču došao do noge. Katastrofa. Odmah se video da je dečko mrtav. Nije imao puls - dodao je on
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.