Izvor: Blic, 01.Nov.2020, 12:51

"POKUŠAO JE DA GA IZVUČE IZ SMRSKANOG AUTA" Očevidac nesreće u kojoj je poginuo mladić (20) ispričao kako se BMW koji je vozio PIJANI NIŠLIJA, ZAKUCAO U ZGRADU

Automobil marke BMW u kom je sinoć nastradao dvadesetogodišnji S. Ž. (20) iz Gornje Vrežine, na samom izlasku iz kružnog toka u Nišu velikom brzinom je udario u žardinjeru i odgurao je, a potom nastavio da kliza i udario u zgradu "Niš auta". Prema rečima očevidaca, vozač S. B. (27) je izašao iz automobila i pokušao da izvuče stradalog mladića sa suvozačevog mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KAŽU DA JE VOZIO 150 NA SAT, A DA JE MOJ SIN SNIMAO" Ispovest oca Nišlije (20) koji je poginuo kada se njegov pijani prijatelj BMW-om ZAKUCAO U ZGRADU

Izvor: Blic, 01.Nov.2020

"Bio je sa komšijom sa kojim je bio nerazdvojan poslednjih godinu dana, verovatno su krenuli da povezu neke devojke kućama. Policajac kaže da je vozio brzinom od 150 kilometara na čas, a kažu da je moj sin snimao u toku vožnje. Jutros kad sam ustao za posao čuo sam da se dogodio udes.."

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.