Jedna osoba poginula, 11 povređeno na Ibarskoj kod Kraljeva

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, 11 povređeno na Ibarskoj kod Kraljeva

Jedna osoba je poginula, dok je 11 osoba zadobilo teške i lakše povrede u teškom saobraćajnom udesu putničkog automobila i mini-busa koji se dogodio u subotu uveče oko 22 sata u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška.

Kako Večernje novosti nezvanično saznaju, udes se dogodio kada su se iz nepoznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << razloga, sudarili "fijat stilo" novopazarske registracije koji se kretao iz pravca Kraljeva i mini-bus autoprevoznika "Janjušević" pribojske registracije, koji je dolazio iz suprotnog smera. Mini-bus je prevozio igrače rukometnog kluba "Karađorđe" iz Topole.

Od zadobijenih povreda vozač fijata na mestu je preminuo, dok je njegov suvozač sa teškim povredama hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Sa teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.