Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

Izvor: Danas, 14.Mar.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbedne mesa i drugih namirnica iz kafane "Kod Brace" na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje, pošto su vanrednim nadzorom ustanovljene brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane. Članak Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oduzeto 12 t mesa iz kafane na Ibarskoj

Izvor: B92, 15.Mar.2019, 11:05

Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbedne mesa i drugih namirnica iz kafane Kod Brace na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje...Vanrednim nadzorom ustanovljene su brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva poljoprivrede,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.