Devojčica (15) teško povređena na Bulevaru 12. februar u Nišu

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (15) teško povređena na Bulevaru 12. februar u Nišu

Devojčica (15) teško je povređena sinoć oko 20 časova na Bulevaru 12. februar u Nšu kada je na nju naleteo automobil "reno" kojim je upravljao vozač (29) iz tog grada, saznaje agencija Beta u niškoj policiji. Članak Devojčica (15) teško povređena na Bulevaru 12. februar u Nišu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu teže povređena devojčica koju je udario auto kod "Tempa"

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2019

Policiji je sinoć oko 20 sati prijavljena saobraćajna nezgoda u kojoj je teže povređena 15-godišnjakinja. Kako kažu, nju je udario "reno" niških tablica, nakon čega je prebačena u Klinički centar.

Nastavak na JužneVesti.com...

Promocija „Novosadskog dnevnika“ Lasla Vegela

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Na brodu “Cepelin” na Keju žrtava racije u Novom Sadu, večeras od 20 časova počeće peta sezona Novosadskog književnog festivala “Razgovori o ljubavi (prema čitanju)” koji je svojevremeno osmislio novinar, publicista i književnik Đorđe Randelj. Članak Promocija „Novosadskog dnevnika“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.