DŽIPOM U PROVALIJU: Rus podlegao povredama prilikom pada sa litice

Izvor: Kurir, 09.Jan.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIPOM U PROVALIJU: Rus podlegao povredama prilikom pada sa litice

Vozač je pre pada, munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće, udario u bankinu, nakon čega je sleteo niz liticu. Na tom mestu, litica je visoka oko 60 metara.

PODGORICA – Moskovljanin Aleksandar Ševeljev (46) preminuo je na ulazu u kotorsku bolnicu od povreda koje je zadobio kada je autom sleteo na plažu Jaz, u mestu Žuta greda.

Ševeljev je uspio je da iskoči iz vozila, koje je završilo na plaži. On je polusvesnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanju vatrogascima saopštio da je bio sam u vozilu "džip pajero"

Kako su automobilu videli dečiju garderobu, vatrogasci, nesigurni u tačnost njegove izjave zbog stanja u kojem se nalazio, proveravaju da ipak sa njim u autu u trenutku pada nije bilo i dete.

Prema rečima očevidaca, vozač je pre pada, munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće, udario u bankinu, nakon čega je sleteo niz liticu. Na tom mestu, litica je visoka oko 60 metara. Na istom mestu pre četiri godine sletela je jedna Budvanka, koja je preživela pad.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog državnog tužioca u Kotoru Žarko Pajković, koji je naložio veštačenje automobila. Pajković je naložio i obdukciju tela preminulog Ševeljeva.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Preživeo pad sa litice

Izvor: RTS, 09.Jan.2014

Vozač džipa preživeo pad automobilom niz liticu visoku oko 60 metara kod plaže Jaz. Ruski državljanin, najverovatnije, uspeo da iskoči iz vozila...Ruski državljanin, čiji identitet nije saopšten, pukom srećom preživio je danas pad automobilom niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.