DETALJI NESREĆE U SELU JASTREBAC KOD VLADIČINOG HANA: Poznato stanje dečaka (7), kog je otac pregazio BMW-om - povremeno se budi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:39

DETALJI NESREĆE U SELU JASTREBAC KOD VLADIČINOG HANA: Poznato stanje dečaka (7), kog je otac pregazio BMW-om - povremeno se budi

Dečak je navodno vezivao petrlu na improvizovanom parkingu, a otac ga je udario dok je išao u rikverc. Dečak se nalazi u KC Niš u teškom stanju.

Mališan (7) koji je povređen kada ga je otac pregazio dok je vezivao pertlu, u selo Jastrebac kod Vladičinog Hana došao je na proslavu seoske slave i vašara.

- Reč je o porodici iz drugog sela koja je u Jastrebac došla na vašar koji se organizovao oko renovirane crkve Svetog Ilije, na jučerašnji veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praznik - pričaju meštani:

- Moj rođak je svedok nesreće, kada se vratio kući rekao je da su samo odjednom videli kako je dete podletelo pod auto, da je bilo svo bledo i da čak nisu znali ni da li je živo - kaže vidno potresen sagovornik.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da dečak ima ozbiljne povrede opasne po život i da se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju.

- Dečak je bez svesti, na mehaničkoj ventilaciji, ali se povremeno budi. On je zadobio prelom rebara, plućne maramice, male karlice, kao i povredu glave. Očekuje se da u toku dana bude prebačen na Kliniku za dečiju hirurgiju - kažu u UKC Niš.
Pogledaj vesti o: BMW,   Sveti Ilija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI NESREĆE KOD VLADIČINOG HANA Dečak (7) došao na vašar, otac ga nije video kada je išao u RIKVERC: "Nismo znali ni da li je živ"

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Mališan (7) koji je povređen u ponedeljak kada ga je otac udario automobilom dok je vezivao pertlu, u selo Jastrebac kod Vladičinog Hana došao je na proslavu seoske slave i vašara.

Nastavak na Blic...

"NESREĆNI ČOVEK JE VAN SEBE" Otac sina (7) na Svetog Iliju pregazio BMW-om, meštani u šoku nakon nesreće kod Vladičinog Hana

Izvor: Blic, 04.Avg.2021, 00:40

Dečak (8) teško je povređen u selu Jastrebac kod Vladičinog Hana kada ga je u ponedeljak u popodnevnim časovima, na proslavi seoske slave Sveti Ilija džipom BMW slučajno pregazio otac D. D. (32) koji je pokušavao da se parkira na livadi koja je služila kao impovizovani parking!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.