Blokirana Ibarska ka Beogradu:Sneg, nesreće, šleperi...

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirana Ibarska ka Beogradu:Sneg, nesreće, šleperi...

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali u pravcu Beograda u potpunosti je obustavljen zbog dve saobraćajne nesreće u kojoj su povređene tri osobe, ali i zbog zaglavljenih šlepera i zavejanog kolovoza.

Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader Ilustracija

Do jedne nesreće je došlo kada je automobil sleteo sa puta kod mesta Veliki Crljeni pri čemu je jedna osoba zadobila povrede, pišu "Večernje novosti".

Smrtna tragedija u Ripnju: Automobilom u potok
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Sneg je prouzrokovao još jednu nezgodu i direktan sudar dva automobila kod mesta Vreoci, u kome su povređena oba vozača.

Porodilja u kritičnom stanju, beba reanimirana!

Najveće kolone su trenutno u okolini Stepojevca i kod Rušnja.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali prema Beogradu

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2019

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali u pravcu Beograda obustavljen je zbog dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe, kao i zbog zaglavljenih šlepera i zavejanog kolovoza...Kako je rečeno za "Blic", do jedne nezgode došlo je kada je automobil sleteo sa puta kod mesta Veliki Crljeni pri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.