Automobil naleteo na pešake

Izvor: RTS, 17.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil naleteo na pešake

Dva pešaka poginula, a jedan teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Požarevac–Salakovac. Nesreća se dogodila kada je automobil "audi A6" naleteo na pešake.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.30 na putu Požarevac–Salakovac, ispred noćnog kluba "Džipsi najt", dva pešaka su poginula, a jedan je teško povređen, saopštila je Policijska uprava Požarevac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Miloš S. (21) iz Smoljinca, upravljajući putničkim vozilom marke "audi A6" austrijskih registarskih tablica, usled neprilagođene brzine udario je pešake koji su se nalazili na desnoj strani kolovoza P. C. (20), N. O. (48) i V. J. (21), svi iz Požarevca.

Usled zadobijenih povreda P. C. i N. O. preminuli su na licu mesta, dok je V. J. prevezen u beogradski Urgentni centar.

Požerevačka policija odredila je zadržavanje vozaču audija Milošu S. iz Smoljinca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvršenim alko-testiranjem utvrđeno je da je osumnjičeni Miloš S. imao 0,82 procenta alkohola u organizmu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.