Izvor: Blic, 16.Apr.2021, 13:47

TEŽAK UDES NA IBARSKOJ Kamionet od siline udarca odleteo u kanal, vatrogasci iz olupine vadili ČLANOVE EKIPE POZNATE TV EMISIJE

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta koji se dogodio danas oko 11 sati, u Lađevcima na deonici puta Kraljevo – Preljina, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORGANIZATORKA "KUĆE OD SRCA" U KRITIČNOM STANJU nakon jezivog udesa na Ibarskoj, poznati voditelj u trenutku nesreće nije bio sa njima!

Izvor: Blic, 16.Apr.2021

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta. Deo ekipe emisije "Kuća od srca" bio je u kamionetu koji je učestvovao u udesu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.