Izvor: Blic, 11.Avg.2022, 09:34

RAJANER PROGLASIO KRAJ ERE JEFTINIH LETOVA Zbog poskupljenja goriva karte od 10 evra idu u zaborav

Kompanija Rajaner (Ryanair) više neće nuditi letove po najnižim cenama zahvaljujući rastu cena goriva, potvrdio je to izvršni direktor kompanije Michael O’Leary kazavši da je era karata od 10 eura završena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajaner: Era jeftinih karata od 10 evra je završena

Izvor: RTS, 11.Avg.2022

Zbog rata u Ukrajini povećane su cene naftnih derivata, a naročito kerozina, koji je poskupeo i do šest puta. Niskotarifna kompanija "Rajaner" objavila je da je era jeftinih karata od 10 evra završena. . Odluka da jeftinih karata nema neće biti kratkotrajna. Niskotarifne...

Nastavak na RTS...

Ryanair najavljuje: Nema više jeftinih karata

Izvor: Danas, 11.Avg.2022

Era jeftinih avio-karata je završena - kazao je za Bi-Bi-Si  izvršni direktor niskotarifne kompanije Ryanair Majkl OLeri.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.