Izvor: Blic, 09.Jan.2022, 12:13

"ČULI SMO STRAŠAN ZVUK I IZLETELI IZ SVOJIH KUĆA" Teška nesreća u Čačku: Jedan automobil SMRSKAN, drugi se okrenuo za 180 stepeni

Tokom ranih jutarnjih sati u ulici Radovana Jovanovića u Čačku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Do udesa je došlo kada je vozilo marke "audi" koje se kretalo iz pravca grada, pokušalo da skrene na raskrsnici, prešlo u suprotnu traku kada ga je vozilo marke "ford", koje je išlo iz suprotnog smera udarilo i okrenulo za 180 stepeni.
Pogledaj vesti o: Audi,   Ford

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Čuli smo strašan zvuk, izleteli i videli jezivu scenu"; Jedan auto smrskan, drugi se okrenuo za 180 stepeni

Izvor: B92, 09.Jan.2022

Tokom ranih jutarnjih sati u Ulici Radovana Jovanovića u Čačku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.