U Španiji pravili lažne Ferarije od polovnih Tojota

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji pravili lažne Ferarije od polovnih Tojota

Španska policija uhapsila je tri osobe nakon što je pretresla radionicu u kojoj su se sklapali lažni automobili marke "ferari" i "lamborgini", korišćenjem polovnih "tojota".

U jednoj garaži u Đironi, na severu Španije, radnici bi postavljali karoseriju "ferarija" i "lamborginija" na polovnu "tojotu", i ta vozila su kasnije prodavali preko interneta.

Banda je koristila ili "tojotu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << MR2", "ford kuguar" ili "pežo 406", piše "Dejli mejl".

Policiji je ova banda "zapala za oko" kada je u Benidormu jedan automobil ponuđen na prodaju preko interneta za oko 35.000 funti.

Policija je ušla u trag bandi u radionici u Đironi i pronašla 14 automobila u proizvodnji.

Četiri lažna "ferarija" bila su spremna za prodaju.

Svi automobili imali su obezbeđene lažne registarske tablice.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.