Toyotin klasični Land Cruiser 70 iz 80-tih i dalje u prodaji

Izvor: AutoBlog, 05.Apr.2020, 12:34

Toyotin klasični Land Cruiser 70 iz '80-tih i dalje u prodaji

Iako Toyota redovno na tržište izbacuje nove generacije Land Cruisera, klasična verzija ovog terenca sa oznakom "70", koja se prvi put pojavila u prodaji pre 35 godina, i dalje s emože nabaviti u zemljama kao što su Južna Afrika ili Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE). Kako prenosi B92, afička verzija nosi oznaku Land Cruiser 79 4.5D V8 D/C Namib, a ona za tržište UAE neznatno se stilski razlikuje u prednjem delu. U Emiratima kupci mogu da biraju između varijante sa 3 vrata i LC kamioneta sa otvorenim teretnim prostorom. Početna cena ovog "klasika" iznosi 141.750 dirhama ili oko 38.600 dolara. Dok u Južnoj Africi Land Cruiser serije 70 za pogon koristi 4.5-litarski dizelaš sa 205 "konja" i 430 Nm, model koji se prodaje...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Toyotin klasični Land Cruiser 70 iz '80-tih i dalje u prodaji

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2020

​Iako Toyota redovno na tržište izbacuje nove generacije Land Cruisera, klasična verzija ovog terenca sa oznakom "70", koja se prvi put pojavila u prodaji prije 35 godina, i dalje se može nabaviti u zemljama kao što su Južna Afrika ili Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.