Toyota TRD Pro satovi su sve, samo nisu suptilni

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 23.Jun.2023, 12:00

Toyota TRD Pro satovi su sve, samo nisu suptilni

Toyota je udružila snage sa proizvođačem satova Original Grain iz San Dijega koji je izgradio svoju nišu koristeći drvo prikupljeno na održiv način za izradu svojih satova. Ove dve kompanije zajedno su izbacile kolekciju po imenu Solar Octane kojoj suptilnost nije jača strana. Satovi iz ove kolekcije nazvani su po narandžastoj boji koja je bila rezervisana za automobile TRD Pro Tacoma, Tundra, 4Runner i Sequoia  za 2023. godinu.

Pomalo zbunjujuće, imamo tri sata koji su nazive dobili po uzoru na tri različita paketa opreme za Toyota terence. Model nazvan po najjačem paketu opreme TRD Pro ima kućište prečnika 44 mm sa automatskim mehanizmom a napravljen je od aluminijuma i palisandrovine. Sat je dizajniran u kamuflažnom šablonu – ako se jarko-narandžasti digitalni kamuflažni izgled može tako zvati – i dolazi u sopstvenoj narandžastoj izdržljivoj kutiji. On košta 749$ i ograničen je na 250 numerisanih komada.
Model srednjeg ranga zove se TRD Off-Road, nazvan po paketu opreme koji nije izdašan kao TRD Pro ali je dalje garantuje odličnu terensku vožnju. Ovaj sat ima kućište prečnika 45 mm i solarni mehanizam a napravljen je od nerđajućeg čelika i palisandrovine. I ovaj sat ima digitalni kamuflažni print, ali makar je u ovom slučaju primarna boja crna. Cena mu je 549$ i takođe je ograničen na 250 numerisanih primeraka.

I za kraj, tu je TRD Sport, nazvan po kamionetima tjuniranim za drumsku upotrebu. On ima kućište prečnika 45 mm, solarni mehanizam i napravljen je od nerđajućeg čelika. Košta 595$ i ne pravi se u ograničenoj seriji.
The post Toyota TRD Pro satovi su sve, samo nisu suptilni appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.