Toyota FT 86 Open Concept u Ženevi

Izvor: B92, 01.Feb.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota FT 86 Open Concept u Ženevi

Toyota je najavila da će na ženevskom auto-salonu predstaviti koncept sportskog modela GT 86 sa otvorenim krovom.

Od lansiranja Toyote GT 86 govorilo se o njegovoj kabriolet varijanti. Da više nisu u pitanju samo spekulacije, potvrdio je japanski proizvođač najavom premijere Toyote FT 86 Open Concepta.

U toj kompaniji nameravaju da publici u Ženevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokažu kako bi izgledala buduća kabriolet verzija modela GT 86 i željno očekuju reakcije automobilske javnosti na ovu ideju.

U međuvremenu, u Toyoti ne sede skrštenih ruku i kažu da je ispitivanje prototipa već u toku. To znači da ćemo u slučaju pozitivnih povratnih reakcija možda već u 2014. videti i serijsku verziju ovog koncepta.

Prva zvanična skica automobila pokazuje da će FT 86 Open Concept imati raspored sedenja 2+2, kao što je to slučaj i kod kupe modela, ali ne otkriva da li će automobil imati meki ili tvrdi sklopivi krov.

Vozili smo: Toyota GT 86.

Top Gear izabrao Toyotu GT 86 za automobil godine 2012.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toyota izdala skicu potencijalnog izgleda kabriolet verzije GT-86 modela

Izvor: Moto.rs, 01.Feb.2013

Nazvana FT-86 Open Concept, ova verzija bi trebala da predstavlja preview mogućeg budućeg razvoja nagrađivanog GT-86 sportskog kupe modela pri čemu je cilj da se stekne reakcija javnosti na ideju kreiranja modela GT86 u kabriolet varijanti. Japanski proizvođač je već otišao i korak dalje...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.