Automobili

Petak, 01.02.2013.

09:25

Toyota FT 86 Open Concept u Ženevi

Toyota je najavila da će na ženevskom auto-salonu predstaviti koncept sportskog modela GT 86 sa otvorenim krovom.

Izvor: B92

Default images

Od lansiranja Toyote GT 86 govorilo se o njegovoj kabriolet varijanti. Da više nisu u pitanju samo spekulacije, potvrdio je japanski proizvođač najavom premijere Toyote FT 86 Open Concepta.

U toj kompaniji nameravaju da publici u Ženevi pokažu kako bi izgledala buduća kabriolet verzija modela GT 86 i željno očekuju reakcije automobilske javnosti na ovu ideju.

U međuvremenu, u Toyoti ne sede skrštenih ruku i kažu da je ispitivanje prototipa već u toku. To znači da ćemo u slučaju pozitivnih povratnih reakcija možda već u 2014. videti i serijsku verziju ovog koncepta.

Prva zvanična skica automobila pokazuje da će FT 86 Open Concept imati raspored sedenja 2+2, kao što je to slučaj i kod kupe modela, ali ne otkriva da li će automobil imati meki ili tvrdi sklopivi krov.

Vozili smo: Toyota GT 86.

Top Gear izabrao Toyotu GT 86 za automobil godine 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: