“Tojotu ajgo” dobila je Olga iz Vršca: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri “Večernjih novosti”!

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tojotu ajgo” dobila je Olga iz Vršca: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri “Večernjih novosti”!

Poznata imena 16 dobitnika vrednih nagrada NESTRPLjENjU je došao kraj! Tačno u 14 časova u prostorijama “Večernjih novosti” izvučeni su dobitnici naše velike nagradne igre "Novosti kupi, auto pokupi". U našoj redakciji okupili su se predstavnici partnera - "Tojote", turističke agencije "Viva travel" i trgovinskog lanca "Univereksport", koji su sa našim čitaocima izvukli srećne dobitnike nagrada. U redakciju Novosti stiglo je skoro 50.000 koverata naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čitalaca, koji su konkurisali za neku od ovih vrednih nagrada. Zahvaljujući "Tojoti" i predstavniku ove firme Aleksandru Andriću auto “tojotu ajgo” dobila je - Olga Marković iz Vršca! U čarima Italije uživaće troje čitalaca “Večernjih novosti”. Prekrasnu Veneciju posetiće Milena Zankov iz Zaječara, večiti grad - Rim Nebojša Mihić iz Beograda, a Beograđanin Dragan Ćirović obići će Milano. Budimpeštu će da poseti Nataša Nebrigić Trbojević iz Zemuna, a Prag Matija Zec iz Beograda. Izvučeni su i dobitnici 10 vaučera vrednosti od po 10.000 dinara, koji će moći da se potroše u "Univereskportu". To su: Mirjana Nerat iz Niša, Ilija Jakovljev iz Subotice, Stojadin Trajković iz Stare Pazove, Bratislav Radić iz Požege, Gordana Vasilijević iz Aleksandrovca, Dragoslav Bećarević iz Markovca, Sonja Lugić iz Vrnjačke Banje (Tominac, Podunavci) i Beograđani Milovan Perović, Sunčica Kamidžorac i Suzana Jovanov. auto: “Tojota ajgo” - Olga Marković putovanja:Venecija - Milena Zankov iz ZaječaraRim - Nebojša Mihić iz BeogradaMilano - Dragan Ćirović iz BeogradaBudimpešta - Nataša Nebrigić Trbojević iz ZemunaPrag - Matija Zec iz Beograda Vaučeri “Univereksporta”: Mirjana Nerat iz NišaIlija Jakovljev iz SuboticeStojadin Trajković iz Stare PazoveBratislav Radić iz PožegeGordana Vasilijević iz AleksandrovcaDragoslav Bećarević iz MarkovcaSonja Lugić iz Vrnjačke Banje (Tominac, Podunavci) Milovan Perović iz BeogradaSunčica Kamidžorac iz BeogradaSuzana Jovanov iz BeogradaČestitamo srećnim dobitnicima!
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Već je dobila auto, vaučer za banju, a sada i “tojotu ajgo” od “Večernjih novosti”: Ovo je Olga Marković, najsrećnija žena u Srbiji! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019

Kada smo je pozvali pila je kafu i čitala naše novine OLGA Marković (61) iz Vršca ponosna je vlasnica luksuznog automobila "tojota ajgo"! Njeno ime, kao i koverte sa podacima još 15 učesnika velike nagradne igre "Novosti kupi, auto pokupi", izvučeno je u redakciji kompanije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.