Već je dobila auto, vaučer za banju, a sada i “tojotu ajgo” od “Večernjih novosti”: Ovo je Olga Marković, najsrećnija žena u Srbiji! (FOTO/VIDEO)

J. D. - G. N.

08. 11. 2019. u 17:05

Kada smo je pozvali pila je kafu i čitala naše novine

Већ је добила ауто, ваучер за бању, а сада и “тојоту ајго” од “Вечерњих новости”: Ово је Олга Марковић, најсрећнија жена у Србији! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

OLGA Marković (61) iz Vršca ponosna je vlasnica luksuznog automobila "tojota ajgo"! Njeno ime, kao i koverte sa podacima još 15 učesnika velike nagradne igre "Novosti kupi, auto pokupi", izvučeno je u redakciji kompanije "Novosti".

Olgi je sreću doneo Aleksandar Andrić, predstavnik “Tojote”.

- Ne mogu da verujem! Sada ste me mnogo obradovali! - ushićeno nam je kazala verna čitateljka Olga, kada smo je pozvali i saopštili da je srećna dobitnica najvrednije nagrade. - Evo baš sada pijem kafu, čitam vaše novine i vi me pozovete!

Kako nam je sa neskrivenim osmehom u glasu rekla ova Vrščanka, u nagradnim igrama stalno učestvuje. Njena porodica takođe je pre nekog vremena u još jednoj nagradnoj igri osvojila automobil "fijat 500L". Prema rečima talične dame, ona uživa da pravi koverte, koje će u moru identičnih privući pažnju onog ko izvlači. Tako je i na adresu naše redakcije stigla pažljivo iskolažirana pošiljka, ukrašena motivima naših dnevnih novina i nagradne igre. Taloni su bili pažljivo upakovani u plastičnu kesicu, a podaci uredno ispisani na zasebnim papirićima.

- Uživam u tome da sama pravim koverte i seckam ukrase za njih. Čini mi se da mi je to do sada donosilo sreću. Svi u mojoj porodici u prijatelji znaju koliko sam posvećena tome kada je reč o nagradnim igrama. Prosto obožavam da učestvujem! Prošle godine osvojila sam vaučer za odlazak u banju, koju su "Novosti" delile, ali nažalost, nisam stigla da ga iskoristim - nije krila svoj recept za sreću Olga Marković.

Olgino domaćinstvo krase i nekolicina malih kućnih aparata, koje je dobijala u igrama na sreću. Kada je videla da "Večernje novosti" posle mnogo godina organizuju nagradnu igru, nije razmišljala ni sekund da li će učestvovati. Odmah se bacila na posao i počela da osmišljava "taktiku" za dobitak.

Priznaje da nije vozač, ali imaće ko da je vozi u novom osvojenom automobilu. Nakon saznanja, radost je prvo podelila sa svojim ukućanima, a prijatelje i komšiluk, koji su na njene nagrade navikli, slavlje tek očekuje.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Sasa

08.11.2019. 18:05

Draga Olga neka te sreca ceo zivot prati,puno srece i zdravlja od srca ti zeli Sasa sa porodicom iz Trsta !