Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020, 21:39

Tojota povlači 1,52 miliona automobila sa tržišta u SAD zbog neispravnosti pumpe za gorivo

Korporacija Tojota motor saopštila je danas da sa američkog tržišta povlači još 1,52 miliona automobila zbog neispravnosti pumpe za gorivo, preneo je Rojters.

Taj problem je uočen u januaru, kada je povučen 1,81 milion automobila Tojota i Leksus, proizvedenih 2017. godine.

U saopštenju se navodi da pumpa za gorivo koja je ugrađivana u te automobile može da prestane da radi, zbog čega se motor ugasi i više ne može da se startuje.

Ovlašćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dileri će vlasnicima svih povučenih automobila ugraditi unapređene pumpe za gorivo.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.