Srbija remizirala sa Panamom – 1:1

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2014, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija remizirala sa Panamom – 1:1

Reprezentacija Srbije zabeležila je prvi remi na turneji po Americi, pošto je na "Tojota parku" u Čikagu odigrala 1:1 (0:1) sa selekcijom Paname. Srbija je bila bolji rival u prvom delu igre i potpuno zasluženo otišla na odmor sa prednošću. Kapiten Branislav Ivanović je odlično skočio posle kornera u 25. minutu, koji je izveo Dušan Tadić, sa desetak metara poslao loptu u gol Paname. Konačan rezultat meča postavio je Gabrijel Gomes posle tačno sat vremena igre. "Orlovi" su pre pet dana na startu turneje u Nju Džersiju posle, takođe, odlične igre u prvih 45 minuta savladali Jamajku sa...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Orlovi': Nismo koristili šanse

Izvor: B92, 01.Jun.2014

Srpski reprezentativci usaglasili su se posle remija sa Panamom da su zaslužili pobedu, ali da nisu iskoristili svoje šanse. Prednost Orlovima doneo je Branislav Ivanović u 25. minutu, da bi konačan rezultat postavio Gomes u 60.

Nastavak na B92...

Remi Francuza sa Paragvajcima

Izvor: B92, 02.Jun.2014, 01:20

Reprezentacija Francuske remizirala je u Nici sa selekcijom Paragvaja 1:1, u pripremnom meču za predstojeći Mundijal u Brazilu. Međutim, Paragvajci su u preostalih desetak minuta uspeli da stignu do gola i remija. Kaseres se iskrao odbrani domaćina i centaršut Rohasa pretvorio u pogodak.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.