Srbija nije pobedila Panamu!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nije pobedila Panamu!

Reprezentacija Srbije zabeležila je prvi remi na turneji po Americi, pošto je na "Tojota parku" u Čikagu odigrala 1:1 (0:1) sa selekcijom Paname.

 

Srbija je bila bolji rival u prvom delu igre i potpuno zasluženo otišla na odmor sa prednošću. Kapiten Branislav Ivanović je odlično skočio posle kornera u 25. minutu, koji je izveo Dušan Tadić, sa desetak metara poslao loptu u gol Paname. Konačan rezultat meča postavio je Gabrijel Gomes posle tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sat vremena igre.

 

'Orlovi' su pre pet dana na startu turneje u Nju Džersiju posle, takođe, odlične igre u prvih 45 minuta savladali Jamajku sa 2:1. Selekciji su se u međuvremenu priključili igrači iz Jelen Superlige, golman Milan Lukač iz Partizana, te Darko Lazović i Dragan Mrđa iz Crvene zvezde, dok se zbog povrede u domovinu vratio Adem Ljajić.

 

Sem pogotka, naša selekcija nije uspela u prvih 45 minuta ozbiljnije da ugrozi gol Paname, dok je ekipa iz Centralne Amerike imala jedan solidan pokušaj iz slobodnog udarca. Ljubinko Drulović nije menjao pristup ni na startu drugog dela meča, pa su naši momci nastavili sa ofanzivnom igrom. Nekoliko solidnih prilika kreirao je Aleksandar Kolarov, a pored njega istakli su se i Dušan Tadić i Lazar Marković. Meč u državi Ilinois obeležila je čvrsta i agesivna igra, a u grubostima su prednjačili igrači Paname, koja je meč završila za deset igrača. Crveni karton zaradio je Karlos Gomes, posle nekoliko oštrih startova. Naša selekcija nije poražena u poslednjih osam susreta.

 

Srbija će odigrati još jedan test meč u Americi, ovoga puta u Južnoj a rival 6. juna u Sao Paulu biće veliki Brazil.

 

 
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija odigrala samo 1:1 sa Panamom u Čikagu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jun.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je u noći između subote i nedelje u Čikagu nerešeno 1:1 sa Panamom, u prijateljskoj utakmici.. (FOTO: N. Negovanović) . Srbija je povela preko kapitena Branislava Ivanovića u 25. minutu, a u 60. je izjednačio Gabrijel Gomes. Panama je susret završila sa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Orlovi i Panama remizirali

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2014

Reprezentacija Srbije zabilježila je prvi remi na turneji po Americi, pošto je na stadionu "Tojota park" u Čikagu odigrala 1:1 (0:1) sa selekcijom Paname. Srbija je bila bolji rival u prvom dijelu igre i potpuno zasluženo otišla na odmor s prednošću, koju joj je donio kapiten Branislav Ivanović...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.