Prve fotografije: Nova Toyota Corolla karavan

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije: Nova Toyota Corolla karavan

Toyota je objavila prve fotografije nove generacije Corolle karavan, koja će naslediti Auris Touring Sports.

Japanski proizvođač najavio je krajem avgusta da će sa aktuelnom generacijom oznaka Auris otići u prošlost – umesto nje, novi kompaktni hečbek i karavan dobiće nekadašnje ime Corolla, koje je u proteklih 12 godina u Evropi korišćeno samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za limuzinu.

Sa izgledom nove Corolle hečbek već smo se upoznali, a sada je Toyota otkrila dizajn i karavana - Touring Sports. Na prvim fotografijama prikazana je verzija sa hibridnim pogonskim sistemom

Ovaj automobil imaće svetsku premijeru na prestojećem sajmu automobila u Parizu, a uskoro očekujemo više detalja od proizvođača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Corolla karavan praktičnija i komfornija nego ikad

Izvor: B92, 04.Sep.2018

Toyota je nakon prvih fotografija objavila i tehničke detalje Corolle Touring Sports...Japanski proizvođač ističe da je, za razliku od aktuelnog Aurisa Touring Sports, koji je kao karavan razvijen od postojećeg hečbeka, nova Corolla karavan praktično konstruisana kao zaseban model...Automobil...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.