Kosovska Mitrovica: Zapaljeno službeno vozilo zatvora

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Zapaljeno službeno vozilo zatvora

U severnom delu Kosovske Mitrovice rano jutros zapaljeno je službeno vozilo Pritvornog centra u u ovom gradu. Vozilo je, kako je Tanjugu rekao regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, bilo parkirano u ulici Vlade Ćetkovića a širenje požara sprečili su vatrogasci koji su ugasili požar koji je u potpunosti uništio vozilo. "Zapaljeno je službeno vozilo zatvora u Kosovskoj Miutrovici marke "Tojota rav", sive boje bez istaknutih tablica", precizirao je Bojić. Kosovska policija je obavila uviđaj i istraga u vezi sa ovim incidentom je u toku, dodao je Bojić.
Pogledaj vesti o: Toyota,   Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrovica: Zapaljeno službeno vozilo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jan.2015

U severnom delu Mitrovice rano jutros zapaljeno je službeno vozilo Pritvornog centrau ovom delu grada...Regionalni šef Operative Kosovske policije sever Željko Bojić potvrdio je za RSE da je oko pet časova policiji prijavljeno da je u ulici Vlade Ćetkovića zapaljeno jedno vozilo..."Zapaljeno je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.