DVOJE ITALIJANA POGINULO U SUDARU KOD PIROTA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOJE ITALIJANA POGINULO U SUDARU KOD PIROTA (VIDEO)

PIROT - Dvoje italijanskih državljana poginulo je u saobraćajnoj nesreći kod Pirota kada je njihov automobil udario u kamion bugarskih registracija

PIROT - Italijanski državljani R. Đ. (52) i G. T. (51) poginuli su oko šest sati u saobraćajnoj nesreći kod Pirota kada je vozač "tojote" R.Đ, koji se kretao iz pravca Sofije ka Nišu, iz neobjašnjivih razloga skrenuo u suprotnu kolovoznu traku i udario u šleper >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bugarskih registracija, rečeno je u pirotskoj policiji.

U nesreći su lakše povređeni Italijani u putničkom vozilu L. B. (57) i I. A. (50) i njima je lekarska pomoć odmah ukazana u pirotskoj bolnici, rekli su u policiji.

Vozač šlepera marke "volvo", bugarski državljanin čije se ime ne navodi, nije povređen u sudaru, napomenuli su u policiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.