Dvoje Italijana poginulo u udesu kod Pirota

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje Italijana poginulo u udesu kod Pirota

PIROT -

Dvoje italijanskih državljana poginulo je u saobraćajnoj nesreći kod Pirota jer je njihov automobil udario u kamion bugarske registracije.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 6.30 na magistralnom putu Niš-Dimitrovgrad, povređeno je još dvoje Italijana, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Nesreća se dogodila kada je automobil u kome su bili Italijani prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u šleper bugarskih registarskih tablica. Vozač šlepera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pokušao da izbegne sudar i sleteo sa puta. On nije povređen.

Povređeni su prebačeni u pirotsku bolnicu i njihovo stanje je stabilno, rekao je agenciji Beta dežurni lekar Dejan Veličković.

Saobraćaj na tom delu magistralnog puta bio je u prekidu oko dva sata.

Istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje Italijana poginulo u udesu kod Pirota (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Dec.2010

Italijanski državljani R.Dj. (52) i- G.T. (51) poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći kod Pirota, kada je vozač "tojote" R.Dj. iz neobjašnjivih razloga skrenuo u suprotnu kolovoznu traku i udario u šleper bugarskih registarskih tablica, rečeno je u pirotskoj policiji. U

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Dvoje Italijana poginulo u udesu kod Pirota

Izvor: TV Avala, 22.Dec.2010

Dvoje italijanskih državljana poginulo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Pirota jer je njihov automobil udario u kamion bugarske registracije.

Nastavak na TV Avala...

Dvoje Italijana poginulo kod Pirota

Izvor: Danas, 22.Dec.2010

Dvoje Italijana je poginulo, a dvoje povređeno juče ujutro u nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Niš - Dimitrovgrad kod Pirota, kada je njihov automobil udario u kamion bugarske registracije.

Nastavak na Danas...

Italijani stradali na putu kod Pirota

Izvor: Blic, 23.Dec.2010, 01:10

PIROT - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 6.30 časova na magistralnom putu Niš-Dimitrovgrad, nedaleko od Pirota, poginulo je dvoje italijanskih državljana, a dvoje lakše povređeno, saopštila je pirotska policija...Nesreća se dogodila kada je vozač "tojote” italijanskih...

Nastavak na Blic...

IZGINULI ITALIJANI KOD PIROTA

Izvor: Kurir, 23.Dec.2010

PIROT - Pakao na magistrali! Dvoje italijanskih državljana je poginulo, a još dvoje je povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 6.00 časova ujutro na regionalnom putu Niš-Dimitrovgrad kod Pirota..PIROT - Pakao na magistrali!..Dvoje italijanskih državljana je poginulo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.