IZGINULI ITALIJANI KOD PIROTA

Izvor: Kurir, 23.Dec.2010, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGINULI ITALIJANI KOD PIROTA

PIROT - Pakao na magistrali! Dvoje italijanskih državljana je poginulo, a još dvoje je povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 6.00 časova ujutro na regionalnom putu Niš-Dimitrovgrad kod Pirota

PIROT - Pakao na magistrali!

Dvoje italijanskih državljana je poginulo, a još dvoje je povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 6.00 časova ujutro na regionalnom putu Niš-Dimitrovgrad kod Pirota.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Prema saopštenju pirotske policije, na mestu su poginuli vozač „tojote rav 4“ italijanskih registracija R. Đ. (52) i njegova saputnica G. T. (51). U istim kolima lakše su povređeni suvozač L. B. (57) i još jedan putnik u vozilu I. A. (50).

Prema dosadašnjim nalazima istrage, nesreću je izazvao vozač „ tojote rav“. Istraga će utvrditi uzroke nesreće.

- „Tojota“ se kretala iz pravca Sofije ka Nišu. U jednom trenutku je samo prešla u suprotnu traku i sudarila se sa kamionom „volvo“ bugarskih registracija - rekao je jedan od svedoka pirotskoj policiji.

Vozač šlepera, bugarski državljanin čije ime nije saopšteno, sleteo je s puta pokušavajući da izbegne sudar, ali se „tojota“ ipak zakucala u njega prednjim levim delom.

- Prizor je bio jeziv: na sve strane ležali su razbacani delovi automobila, a po njima je bila krv mrtvih i povređenih. „Tojota“ je praktično pretvorena u „zgužvanu konzervu“, dok je veliki šleper bio nakrivljen pored puta - ispričao je očevidac tragedije.

Bugarski šofer imao je mnogo sreće i ostao je nepovređen. Dvoje povređenih Italijana prebačeni su u pirotsku bolnicu i prema rečima dežurnog lekara Dejana Veličkovića, njihovo stanje je stabilno.

Saobraćaj na tom delu magistralnog puta bio je u prekidu oko dva sata.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.