Đoković: Igra tako-tako, ali servis me je služio

Izvor: Mondo, 08.Avg.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Igra tako-tako, ali servis me je služio

Najbolji teniser Srbije između dva pljuska u Torontu izborio plasman u osminu finala

Novak Đoković nije blistao na meču protiv Pitera Polanskog na mastersu u Torontu, ali je odradio dobar posao i izborio plasman u osminu finala.

Trijumfovao je posle 85 minuta igre (6:3, 6:4), i to između dva pljuska koja su se sručila na Toronto.

Četvorostruki šampion mastersa u Kanadi uspevao je sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da kontroliše situaciju na terenu.

"Servis me je dobro služio u trenucima kada mi je stvarno bio potreban. Mislim da sam prilikom prvog servisa pronalazio ćoškove i prava mesta, a i drugi je bio prilično dobar", rekao je Đoković posle pobede, u kojoj je ostvario 83 odsto uspešnog prvog servisa i "utkao" sedam asova.

"Igra je bila tako-tako. U trenucima kada je bilo neophodno da je podignem, uradio sam to", dodao je Đoković.



Izvor: Youtube/ATPWorldTour

I njegov rival konstatovao je da je igrao taman koliko mu je bilo potrebno.

"On je podizao nivo igre uvek kada mu je bilo potrebno. Samo jednom na meču mi je poklonio poen kada je bilo neizvesno u gemu, ali nisam imao nijednu brejk priliku. Ono što je bilo najgore za mene je da je pogađao uvek kada je bilo važno. Nema najjači servis, ali svaki put šalje loptu na liniju, ili tik pored nje", rekao je Polanski.

Novak Đoković, koji je masters u Torontu propustio 2017,  jer je ranije okončao sezonu zbog povrede, u osmini finala odmeriće snage sa boljim iz duela Dominik Tim - Stefanos Cicipas.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.