Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2020, 12:08

Čuveni bend ponovo na okupu SPEKTAKL TAP 011 NA YOUBOXU!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih- Tap 011. Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i The post Čuveni bend ponovo na okupu SPEKTAKL TAP 011 NA YOUBOXU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras!

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2020

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.