Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras!

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2020, 12:49

Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih – Tap 011. Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor, Zbog tebe (Gaće) i Dosadan dan. View this post on Instagram Bunda, Pekara, Vrapci, Gaće, Vuk… hitova je bezbroj, ali oni su jedinstveni! Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na koncert koji će nas podsetiti na besmrtne pop klasike: TAP 011 UŽIVO SAMO NA YOUBOX-u Nedelja, 17.maj od 20.30h Vidimo se #youbox #youboxmusic #live #koncert #tap011 #nedelja A post shared by YouBox (@youboxmusic) on May 15, 2020 at 4:21am PDT Svi YOUBOX korisnici moći će uživo da prate i učestvuju u koncertu koji će definitivno pomeriti granice i vratiti nas u neka druga vremena. Prva domaća muzička striming platforma YOUBOX za manje od dve nedelje beleži rekordni broj preuzimanja i nalazi se na prvom mestu na IOS i Android listama muzičkih aplikacija u regionu sa preko 100.000 registrovanih korisnika. YOUBOX aplikacija dostupna je svima, potpuno besplatno na App Store-u i Google Play prodavnici. The post Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras! appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU!

Izvor: Svet, 17.Maj.2020

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona.. TAP 011 NA YOUBOX STRIMING PLATFORMI! U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.