SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU!

Izvor: Svet, 17.Maj.2020, 13:13

SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona.
TAP 011 NA YOUBOX STRIMING PLATFORMI! U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih – Tap 011.
Bend u originalnom sastavu, predvođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor, Zbog tebe (Gaće) i Dosadan dan.
Svi YOUBOX korisnici moći će uživo da prate i učestvuju u koncertu koji će definitivno pomeriti granice i vratiti nas u neka druga vremena.
Prva domaća muzička striming platforma YOUBOX za manje od dve nedelje beleži rekordni broj preuzimanja i nalazi se na prvom mestu na IOS i Android listama muzičkih aplikacija u regionu sa preko 100.000 registrovanih korisnika.
YOUBOX aplikacija dostupna je svima, potpuno besplatno na App Store-u i Google Play prodavnici.
SVETPROMO
The post SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Tap 011

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.