Porše obustavio proizvodnju zbog poplava

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porše obustavio proizvodnju zbog poplava

Proizvodnja Poršeovih modela "Kajen" i "Panamera", obustavljena je danas zbog poplava širom Evrope koje su uzdrmale snabdevanje delova.

Nemačka kompanija je jutros obavestila radnike iz prve smene da ne dolaze na posao, jer su poplave u Českoj onemogućile isporuku karoserija za model "Kajen", prenosi agencija Blumberg."Postoji problem sa isporukom karoserija koje se proizvode u Folksvagenovoj fabrici u Bratislavi, a zatim se vozom transportuju kroz Češku u Lajpcig" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << , izjavio je portparol Poršea.Portparol nemačke kompanije takođe je naveo, da Poršeov fleksibilni sistem proizvodnje omogućava kompaniji, kada se situacija stabilizuje, da kroz dodatne smene nadoknadi izgubljeno. Prema zvaničnim podacima, pogon u Lajpcigu proizvodi 450 automobila dnevno u tri smene. Izvor: mojauto.rs
Pogledaj vesti o: Porsche,   Poplave

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.