Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Izvor: AutoBlog, 02.Mar.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Debitanti i većina dvotočkaša iz ponude po specijalnim, osetno nižim sajamskim cenama Za 12. međunarodni sajam motocikala MotoPassion, koji se u Beogradu održava od 22. do 28. marta (uporedo sa Sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW), uvoznik, prodavac i serviser Suzuki motocikala, beogradski Euro Sumar, priprema pravu feštu noviteta: u hali 8 Beogradskog sajma premijerno prikazuje tri najnovija proizvoda poznate marke. Od četiri noviteta, u familiji V-STROM u Beogradu debituje verzija 250 ABS - L8, s atraktivnim izgledom i dvocilindarskim motorom od 248 cm3/25 KS, šestostepenim menjačem, disk kočnicama napred i pozadi s ABS-om, a sve po sajamskoj ceni od 5.500 evra (u dinarskoj...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

02.03.2018 ::: Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Izvor: AutoMagazin, 02.Mar.2018

Za 12. međunarodni sajam motocikala MotoPassion, koji se u Beogradu održava od 22. do 28. marta (uporedo sa Sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW), uvoznik, prodavac i serviser Suzuki motocikala, beogradski Euro Sumar, priprema pravu feštu noviteta..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.