Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 05:34

Teška nesreća kod Kruševca – dve osobe poginule, tri povređene

Dve osobe su poginule, a tri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kruševac–Aleksandrovac, u ataru sela Lukavac, saznaje RTS.
Kako RTS saznaje, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6 časova i 20 minuta učestvovala su dva vozila – putničko i teretno.

Na licu mesta stradala su dva muškarca, vozač automobila " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suzuki svift" aleksandrovačkih tablica i osoba koja je sedela iza.
Troje povređenih saputnika Hitna pomoć prevezla je do Urgentnog centra u Kruševcu gde im je pružena pomoć.
Jedna osoba je otpuštena na kućno lečenje, dok su dvoje u stabilnom stanju upućeni na dalje preglede.

Nezvanično, do udesa je došlo tako što je kamion aleksadrovačkih registarskih oznaka, krećući se velikom brzinom, prema rečima očevidaca prešao u suprotnu traku.
Uviđaj koji je obavilo Osnovno javno tužilaštvo je završen.
Saobraćaj je uspostavljen posle višečasovnog zastoja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.