Suzuki Swift jeftiniji 790 evra

Izvor: Autoportal.rs, 31.Mar.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki Swift jeftiniji 790 evra

Zbog izuzuzetnog interesovanja koje je tokom BG CAR SHOW-a 2010 vladalo za automobilima Suzuki, uvoznik i serviser, beogradski Euro Sumar, odlučio je da "časti" one koji u martu nisu uspeli da dođu do željenog vozila, pa od 1. aprila jedan od najtraženijih modela kod nas i u Evropi - Swift - nudi uz popust od 790 evra.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzuki Swift 710 evra jeftiniji

Izvor: B92, 31.Mar.2010

Uvoznik i serviser Suzuki automobila, beogradski Euro Sumar, odlučio je da „časti" sve one koji na BG Car Showu 2010 nisu uspeli da dođu do željenog vozila, pa od 1. aprila jedan od najtraženijih modela kod nas i u Evropi – Swift - nudi uz popust od 710 evra... ..Tako se verzija sa benzinskim...

Nastavak na B92...

Ekstra popust za Suzuki Swift

Izvor: AutoBrief.com, 31.Mar.2010

Beogradski "Euro Sumar", odlučio je da "časti" one koji u martu nisu uspeli da dođu do željenog vozila, pa od 1. aprila jedan od najtraženijih modela kod nas i u Evropi – Swift - nudi uz popust od ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.