Suzuki Swift 710 evra jeftiniji

Izvor: B92, 31.Mar.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki Swift 710 evra jeftiniji

Uvoznik i serviser Suzuki automobila, beogradski Euro Sumar, odlučio je da „časti" sve one koji na BG Car Showu 2010 nisu uspeli da dođu do željenog vozila, pa od 1. aprila jedan od najtraženijih modela kod nas i u Evropi – Swift - nudi uz popust od 710 evra.



Tako se verzija sa benzinskim motorom od 1,3 litra (92 KS), ručnim menjačem i paketom opreme GLX+, umesto za 10.900, od 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aprila može kupiti za 10.190 evra.

Swift na specijalnom aprilskom popustu opremljen je manuelnim klima uređajem, elektro servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu, multifunkcionalnim upravljačem, sedištem vozača podesivim po visini, info displejom (temperatura, vreme, potrošnja), audio sistemom sa CD playerom i šest zvučnika, dva vazdušna jastuka, elektro podizačima prednjih prozora, polen filterom, kodiranim ključem sa imobilajzerom, daljinskim zaključavanjem, ABS-om sa EBD-om, elektropodesivim retrovizorima sa grejačima.

U Euro Sumaru upozoravaju da je količina ovih automobila sa sniženom cenom ograničena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.