PRVE SLIKE HORORA NA VRAČARU: Razbacani delovi motora po putu, mladić na mestu ostao mrtav (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 17:19

PRVE SLIKE HORORA NA VRAČARU: Razbacani delovi motora po putu, mladić na mestu ostao mrtav (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15.30 sati na Vračaru u Beogradskoj ulici poginuo je vozač motocikla star oko 20 godina.

Kako su mediji preneli, nesreća se dogodila kad je motocikl "suzuki GSX R1000" kojim je upravljao naleteo na više putničkih vozila u pokretu.

Od zadobijenih povreda mladić je preminuo na licu mesta.

Na mestu nesreće ostali su u haosu razbacani delovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motora. Prema rečima očevidaca sudar je bio jeziv i mladić nije imao šanse da preživi.

Prema nezvaničnim informacijama, motorista je želeo da se "ubaci" između tramvaja.

Saobraćaj je trenutno obustavljen u Beogradskoj ulici u oba smera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladić motorom naleteo na više kola u pokretu i poginuo na licu mesta (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Avg.2022

U saobraćajnoj nesreći, koja se danas (4. avgust) posle podne dogodila u Beogradskoj ulici na Vračaru, poginuo je motociklista, prenose beogradski mediji.. Kako pišu Novosti, motocikl „suzuki“ kojim je upravljao mladić starosti oko 20 godina, naleteo je na više putničkih vozila u pokretu.. Od...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.