Izvor: CrnaHronika.rs, 27.Feb.2011, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Muž poginuo, žena kritično

NOVOSAĐANIN Z. R. (62) poginuo je u nedelju uveče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Kisačke i Partizanske ulice, dok je njegova supruga S. R. (62) zadobila teške telesne povrede. Ona je hitno prebačena na odeljenje za intenzivnu negu Kliničkog centra Vojvodina. U saobraćajci su lakše povređene i S. A. M. (38) i S. Ž. (39), obe iz Feketića, koje su posle ukazane pomoći u KCV puštene kućama.Do nesreće je, prema rečima Radomira Štule dežurnog sudije novosadskog Osnovnog suda koji je obavio uviđaj, došlo nešto posle 18 časova, kada je „suzuki maruti“ za čijim upravljačem je bio Z. R. iz još neutvrđenih razloga prešao na levu stranu kolovoza i direktno sa sudario sa „Novusovim“ taksijem marke „golf“. Taksijem je upravljao J. M. (58) koji nije povređen, a njemu su bile i S. A. M. i S. Ž.Prema Štulinim rečima, na licu mesta nije bilo tragova kočenja, a alkotest koji je odmah urađen pokazao je da vozač taksija u krvi nije imao alkohola.
Ilustracija, izvor: novosti.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Muž poginuo, žena kritično

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2011

U nesreći u nedelju uveče na uglu Kisačke i Partizanske ulice u Novom Sadu nastradala jedna osoba a tri povređene

Nastavak na Večernje novosti...

U direktnom sudaru automobila u Novom Sadu jedna osoba poginula

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Feb.2011, 16:33

U direktnom sudaru dva putnička automobila u Novom Sadu, poginuo je Novosadjanin Zdravko Račić (62), dok je njegova saputnica zadobila povrede opasne po život, saopštila je danas novosadska policija. Saobraćajna nesreća dogodila se u Kisačkoj ulici, u nedelju oko 18 sati, kada je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.