Subaru BRZ ts

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru BRZ ts

Umesto očekivanog BRZ STi modela, Subaru je predstavio njegovu "ts" varijantu. Iako motor nije dobiti dodatne "konje", automobil ima poboljšanja na upravljačkom i kočionom sistemu, kao i na planu aerodinamike.

Ispostavilo se da su fotografije, za koje se pretpostavljalo da prikazuju snažniju STi verziju modela BRZ, bile najava za ograničenu BRZ ts seriju Subaruovog sportiste.

Ova automobil zvanično je pušten u prodaju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << japanskom tržištu u ponedeljak, 19. avgusta. Prepoznatljiva upravljivost modela Subaru BRZ dodatno je poboljšana korišćenjem iskustava iz auto-moto sporta.

Tjunerski zahvati kao što je primena kardanske osovine velikog prečnika i STi prilagodljivi delovi čine upravljanje vozilom još boljim, kažu u japanskom proizvođaču.

Performanse su takođe poboljšane upotrebom Brembo ventilirajućih disk kočnica, aluminijumskim točkovima prečnika 18 inča i STi dizajniranim prednjim spojlerom.

Kao poseban dodatak, STi je izbacio model sa paketom GT koji cilja ljubitelje automobilskog sporta. On ima zadnji spojler od ugljeničnih vlakana u STi stilu, 18 inčne aluminijumske točkove u crnoj boji i prednja Recaro sedišta.

Subaru je predvideo proizvodnju ograničene serije modela BRZ ts od samo 500 komada, od čega je 250 razervisano za automobile sa GT paketom opreme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Subaru BRZ ts

Izvor: B92, 20.Avg.2013

Umesto očekivanog BRZ STi modela, Subaru je predstavio njegovu "ts" varijantu. Iako motor nije dobiti dodatne "konje", automobil ima poboljšanja na upravljačkom i kočionom sistemu, kao i na planu aerodinamike...Ispostavilo se da su fotografije, za koje se pretpostavljalo da prikazuju snažniju STi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.