Automobili

Utorak, 20.08.2013.

10:57

Subaru BRZ ts

Umesto očekivanog BRZ STi modela, Subaru je predstavio njegovu "ts" varijantu. Iako motor nije dobiti dodatne "konje", automobil ima poboljšanja na upravljačkom i kočionom sistemu, kao i na planu aerodinamike.

Izvor: B92

Default images

Ispostavilo se da su fotografije, za koje se pretpostavljalo da prikazuju snažniju STi verziju modela BRZ, bile najava za ograničenu BRZ ts seriju Subaruovog sportiste.

Ova automobil zvanično je pušten u prodaju na japanskom tržištu u ponedeljak, 19. avgusta. Prepoznatljiva upravljivost modela Subaru BRZ dodatno je poboljšana korišćenjem iskustava iz auto-moto sporta.

Tjunerski zahvati kao što je primena kardanske osovine velikog prečnika i STi prilagodljivi delovi čine upravljanje vozilom još boljim, kažu u japanskom proizvođaču.
Subaru BRZ ts GT
Performanse su takođe poboljšane upotrebom Brembo ventilirajućih disk kočnica, aluminijumskim točkovima prečnika 18 inča i STi dizajniranim prednjim spojlerom.

Kao poseban dodatak, STi je izbacio model sa paketom GT koji cilja ljubitelje automobilskog sporta. On ima zadnji spojler od ugljeničnih vlakana u STi stilu, 18 inčne aluminijumske točkove u crnoj boji i prednja Recaro sedišta.

Subaru je predvideo proizvodnju ograničene serije modela BRZ ts od samo 500 komada, od čega je 250 razervisano za automobile sa GT paketom opreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: