Zimonjić raskinuo saradnju sa Lindštedom, srpski teniser čeka novog partnera

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić raskinuo saradnju sa Lindštedom, srpski teniser čeka novog partnera

Srpski teniser Nenad Zimonjić otkrio je da će mu turnir u Majamiju koji je u toku, biti poslednji kada je reč o saradnji sa Šveđaninom Robertom Lindštedom.

Zimonjić je na Tviter profilu istakao da ne zna s kim će ući u sezonu na šljaci.

"Ovo će nam biti poslednji zajednički turnir. Još ne znam s kim ću igrati sezonu na šljaci i ostatak sezone. Možda budem igrao sa više različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partnera. Zavisi od opcija koje budu", napisao je Zimonjić.

On je uz informaciju o raskidu partnerstva u dublu na Tviteru objavio i slike sa sinom Leonom, koji je uživao sa ocem na jednoj hokejaškoj utakmici, ali i u društvu Viktora Troickog.

Povezane vesti: Uspešan start Zimonjića i Lindšteda u Majamiju
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zimonjić raskida saradnju sa Lindštedom

Izvor: Beta, 24.Mar.2013

BEOGRAD, 24. marta 2013. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić saopštio je u nedelju da ne zna sa kojim igračem će do kraja sezone igrati u dublu i tako najavio raskid saradnje sa Švedjaninom Robertom Lindštedo.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.