Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 00:39

Zato su Rubena Amorima platili 10.000.000 evra: Sporting gazi sve pred sobom

Lavovi razbili Gimaraeš u gostima – 4:0

Kada je Sporting u martu mesecu platio obeštećenje za trenera od 10.000.000 evra, malo je bilo onih koji se nisu smejali klubu iz Lisabona.

Jeste da Lavove prati glas da ni pekaru hleb ne plaćaju, da gledaju da zavrnu koga god mogu i gde god stignu, ali iskeširali su Bragi deset miliona evra za Rubena Amorima, trenera koji je bio tek početnik, mada je na impresivan način zagazio u trenerske vode.

A, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi zeleno-beli mogli, kada bi je znali, da citiraju čuvenu izreku „Ko se zadnji smeje“, jer Sporting pod komandom Rubena Amorima – melje. Gazi rivale. Ruši sve pred sobom. I nakon sedmog kola portugalske Primere ima šest pobeda i jedan remi i sam sedi na vrhu tabele. Dobri Gimaraeš, tim iz gornjeg dela tabele, večeras je na svom terenu osetio svu snagu tog novog, preporođenog Sportinga – 4:0!

Momak od 22 godine po imenu Pedro Gonkalveš biće „sledeća velika stvar“ kluba sa Žoze Alvalade stadiona. Plemeniti vezista iz Šavesa je pre dve godine bio član Vulverhemptona, za koji nije odigrao ni minut. Prošle sezone je bio u Famalikau, gde je na 33 utakmice postigao pet golova. A, ove sezone? Sedam utakmica – sedam golova!

Ova večeras mu je bila sedma i postigao je dva gola. I prošle nedelje je Tondeli spakovao dva u mrežu, kolo pre toga jedan Žil Visenteu, a rundu ranije dva Santa Klari. Sporting je za Gonkalveša platio 6.500.000 evra, a nema dileme da će mu vrlo brzo cena biti višestruko veća. I ko zna, možda se ponovo javi Vulverhempton, ta portugalska ispostava na Ostrvu, sa željom da ga vrati u svoje redove i ispravi grešku.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.